Open dag & Workshop

De Week van de Aikido duurde merkwaardig genoeg maar 7 dagen en zoals alles waar je gek op bent was het weer zo voorbij. Op de afsluitende open dag / workshop kwam een leuk aantal mensen voor het eerst kennismaken met Aikido. Zowel GertJan als Bart maakte een mooie introductie. De morotedori-oefening hield het simpel en ook werd de valtechniek een beetje geprobeerd

Morotedori; 2 handen pakken vast

Tussen de 2 delen van de open dag zijn we gaan lunchen en hebben we de afloop van het fijne zomerse weer besproken alsmede al die dingen die we hier natuurlijk niet kunnen publiceren.

Het was opvallend dat een aantal van onze bezoekers duidelijk al snel een goed gevoel kreeg voor wat de bedoeling is en dat maakte het extra leuk. Beginnen is immers makkelijk en het maakt niet uit van welke leeftijd je bent.

Ook was er nog even tijd voor een korte demo hoe aikido eruitziet bij gevorderden en een efficiënte manier is om conflicten te beheersen.
Ben je geïnteresseerd geraakt ? Meestal weet je in een paar lessen al of het iets blijvends voor je zou kunnen zijn, dus bekijk hier even de lestijden.

We bedanken ook Aikido Nederland voor de promotie: Leuk om nog even te bekijken – Aikido rocks !

Leave a Comment

Your email address will not be published.